(Weg)werkzaamheden

U kunt zich ook inschrijven voor onze online nieuwsbrief en de (weg)werkzaamheden iedere week per mail ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief

Bekijk ook aan welke Projecten de gemeente werkt om onze stad een kloppend hart, een beleefbare parkstad en logische verbindingen te geven.

 • Vervangen voetbruggen Wingerd

  Op maandag 30 oktober 2017 wordt gestart met de vervanging van de 2 bruggetjes (locatie brug noord, brug zuid) aan de Wingerd. Tijdens de werkzaamheden wordt één noodbrug geplaatst. In de laatste week van november 2017 zijn de bruggen, behoudens de anti-sliplagen, gereed voor gebruik

 • Onderhoud aan verkeersbrug 2e Terralaan (Pergolabrug)

  Donderdag 19 oktober zal gestart worden met onderhoudswerkzaamheden aan de verkeersbrug 2e Terralaan. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de bovenbouw, herstelwerkzaamheden aan de staalconstructie van de bovenbouw en herstelwerkzaamheden aan het voegwerk.

 • Capelle werkt aan.. kruising Rivierweg-Reigerlaan

  Vanaf maandag 2 oktober tot en met 31 december wordt er gewerkt aan het vervangen van de riolering en het herinrichten van het gebied volgens het ontwerp van de Centrumring. 

 • Capelle werkt aan.. vervanging warmtenet de Jachthoorn

  Vanaf 16 augustus tot en met 22 december wordt er in verschillende fases gewerkt aan de vervanging van het warmtenet op de Jachthoorn in Capelle ad IJssel.