Kom naar de 112-markt (09-10-2018)

Op vrijdag 26 oktober bent u van 12.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom op de 112-markt,  de open dag van de Capelse hulpdiensten.

Het evenement vindt dit jaar plaats op het parkeerterrein van Sporthal Schenkel aan de Capelseweg. De brandweer, politie en handhaving zijn met diverse voertuigen aanwezig waar u een kijkje in kunt nemen.

Kind neemt een kijkje in politieauto tijdens de 112-markt

Ook geven de hulpdiensten verschillende demonstraties zoals het blussen van een vlam in de pan, met virtual reality uit een brandend huis ontsnappen, demonstratie van de meldkamer politie of het openknippen van een autowrak. De EHBO-vereniging van Capelle laat zien hoe een defibrillator werkt als iemand een hartstilstand krijgt en kinderen kunnen zich laten schminken als slachtoffer. Ook de buurtpreventieteams zijn aanwezig. Zij vertellen u graag wat zij doen om Capelle veilig te maken en te houden.

Kind knipt samen met brandweer in autowrak tijdens de 112-markt

Ook een snackwagen van brandweer is aanwezig. Kinderen die aan een activiteit hebben meegedaan krijgen een bon voor een patatje van de brandweer.

Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets parkeren bij Sporthal Schenkel, komt u met de auto maakt u dan gebruik van de parkeerterreinen op het sportpark (ter hoogte van SVS en Tennis Club Capelle).